• grt (3)
  • z
  • grt (2)
  • 01
  • 02
  • IMG_2565

Zhejiang Jiawei Arts & Crafts Co, Ltd. nyaéta produsén sareng éksportir pepelakan jieunan sareng tangkal, Tempatna di kota Dongyang, Zhejiang, China. Produk utama urang nyaéta kaasup tangkal Ponggong, tangkal awi, tangkal kalapa, tangkal pisang, tutuwuhan Dracaena, tutuwuhan Orchid sareng pepelakan Monstera jsb.

Diadeg dina taun 2003, pabrik mangrupikeun 26000 daérah konstruksi méter pasagi sareng 400 paréspon pasagi. Nyandak 16years, pabrik urang ayeuna gaduh langkung ti 200 karyawan sareng rébuan modél. Jaringan pamasaran tiasa ngalegaan ka 40 nagara dunya.


  • 1
  • AKCES-
  • cmp
  • coppel
  • EMERANCAN
  • PS
  • ESSENTIAL
  • FA
  • FAMILY-LIFE CO.,LTD
  • KDG----logo-Black&White
  • logo-birendy
  • SIENA
  • TENKEN
  • Vidaxl
  • Bunnings