Tentang Kami

Profil Perusahaan

about

Zhejiang Jiawei Arts & Crafts Co, Ltd. nyaéta produsén sareng éksportir pepelakan jieunan , kembang , daun sareng tatangkalan. Kami ayana di kota Dongyang, propinsi Zhejiang, Cina. Produk utama kami nyaéta tangkal Sawit Ponggawa, tangkal Ficus, Tangkal Bambu, Tangkal Fiddle, Tangkal Kalapa, Tangkal Banana, Dracaena, Tanduran Orchid sareng pabrik Monstera jsb.

Diadegkeun dina taun 2003, pabrik kami nguasaan luas 26000 méter pasagi sareng showroom 400 méter pasagi. Nyandak 16years, pabrik urang ayeuna gaduh langkung ti 200 karyawan sareng rébuan modél. Jaringan pamasaran tiasa ngalegaan ka 40 nagara dunya, sareng khususna maén anu hadé di AUSTRALIA, UK, GERMANY, FRANCE, POLAND, JANPAN, Mexico, BRAZIL sareng nagara-nagara sanés.

Kasuksésan Jiawei asalna tina sanés ngan ukur produk anu kualitasna alus, sareng kamampuan kuat ngontrol biaya, tapi ogé ngayakeun panalungtikan, ningkatkeun sareng ngudag inovasi. Ngawangun tim desainer profésional, mésér peralatan produksi maju sareng netepkeun sistem manajemén standar mastikeun urang tetep kapasitas kompetisi anu kuat sareng jangka panjang ngembangkeun kacenderungan dina taun-taun di handap ieu.

Taun 2018, pabrik urang parantos lulus Sedex Audit. kapasitas produksi bulanan kami nepi ka 30 ku 40 peti HQ.

"Pelanggan anu munggaran, dumasar kana palayanan, Eksploitasi sareng Inovasi, Ngayuh kualitas luhur" nyaéta pedoman sareng prinsip urang. OEM ogé sayogi pikeun urang. Kami nampi sawangsulna konsumén ti bumi sareng mancanagara pikeun ngadegkeun gawé babarengan sareng nyiptakeun masa depan anu terang sareng urang duaan.

about2

Perusahaan Budaya