Banana jieunan

  • Artificial banana tree for indoor decoration PEVA leaf

    Tangkal cau artifisial kanggo hiasan jero daun PEVA

    Tangkal cau artifisial kanggo hiasan jero daun PEVA
    Ngaran: tangkal cau
    Barang: JWS2648-1
    Jangkungna: 180cm
    Pakét: 195x45x28 / 2pcs
    NW: 5 kilogram per PCS
    GW: 11 kg per karton
  • Office Decorative Artificial Travelers Banana Tree Plastic Birds of Paradise Plants With Pot

    Kantor Wisatawan Ponggawa Deui Banana Tangkal Plastik Burung Pirang Tangkal Sareng Pot

    Ngaran Produk Wisata Banana Item Kode JWS3017 Bahan Kain + Plastik Gaya borong bumi hiasan tangkal kembang potted Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba perdagangan jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Fitur Top tangkal jieunan Khusus anu dirarancang, Daun langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng saé anu katingali Hiasan anu saé kanggo mana waé Paket 170 × 18 × 18 / 2pc ...
  • Cheap artificial plant online artificial tropical plants big leaf artificial plants

    Tanduran tiruan murah tiruan online tropis pepelakan daun daun jieunan gedé

    Ngaran Produk Banana Kode Item JWS2648-1 Bahan PEVA + Gaya Plastik Grosir bumi hiasan hiasan kembang tangkal Tangkal Bayi Hébat Pembayaran L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Fitur kelas Top tangkal jieunan Khusus anu dirancang, Daun anu langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan cecekelan anu saé, sareng saé anu milarian Hiasan anu saé kanggo mana waé Paket 170X30X26 / 2pcs Jangkung ...