Dracaena Jieunan

  • Market popular decorative artificial silk plants and trees

    Pasar populér pepelakan sutra buatan hiasan sareng tangkal

    Ngaran Produk Dracaena Kodeu JWS2595-1 Materi PEVA + Gaya Plastik Grosir bumi hiasan hiasan kembang tangkal Tangkal Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Fitur kelas Top tangkal jieunan Khusus anu dirancang, Daun anu langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 60 × 52 × 13 / 8pcs Heigh ...
  • Artificial trees-dracaena fragrans green plastic

    Tangkal jieunan-dracaena seungit plastik héjo

    Ngaran Produk Dracaena Kode Item JWS1759 Bahan PEVA + Gaya Plastik Grosir bumi hiasan hiasan kembang tangkal Tangkal Bayi Hébat Pembayaran L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar. kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 140 × 34 × 17 / 4pcs Jangkung ...