Daun Jieunan Ficus

  • Popular Artificial Mini Plastic Plants Simulation Decorative Branches Ficus Leaves

    Pepelakan Plastik Mini Ponggawa Simulasi Cabang hiasan hiasan Daun Ficus

    Ngaran Produk Ficus Item Code JWL019 Material Fabric + Plastik Style Grosir bumi hiasan hiasan kembang tangkal Pewarna Hijian Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 76 × 45 × 38 / 120pcs Jangkung ...