Tangkal Ponggawa

  • Artificial banana tree for indoor decoration PEVA leaf

    Tangkal cau artifisial kanggo hiasan jero daun PEVA

    Tangkal cau artifisial kanggo hiasan jero daun PEVA
    Ngaran: tangkal cau
    Barang: JWS2648-1
    Jangkungna: 180cm
    Pakét: 195x45x28 / 2pcs
    NW: 5 kilogram per PCS
    GW: 11 kg per karton
  • Hot sale topiary plant artificial bonsai bay tree factory price high quality cheap artificial topiary bay trees

    Ngajual daun topiary pabrik tangkal tangkal teluk bonsai kualitas luhur mirah tangkal bay topiary

    Ngaran Produk Piramida Teluk Tangkal Item Kode JWT1207 Bahan Kain + Gaya kayu di pasar grosir hiasan kembang potted Kembang warna Green Bayment term L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo pelanggan Pelanggan waktos Pangiriman sakitar 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Fitur kelas Top tangkal jieunan Khusus anu dirancang, Daun anu langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan cecekelan anu saé, sareng saé anu katingali Hiasan anu saé kanggo mana waé Paket 125x34x17 / 4pcs ...
  • Top selling good quality eco plastic cheap home decoration evergreen artificial plant

    Luhureun ngajual kualitas plastik plastik éco mirah murah hiasan evergreen pabrik jieunan

    Ngaran Produk Produk Kode Barang Sawit JWT1583 Bahan Kain + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang berwarna Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos ngeunaan 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 130 × 33 × 16 / 4pcs Jangkung 1 ...
  • 2020 China factory hot sales artificial ficus banyan tree fabric leaves for indoor decoration

    Pabrik 2020 pabrik kilang panas jieunan ficus banyan tangkal lawon daun pikeun hiasan jero ruangan

    Ngaran Produk Produk Ficus Kodeu JWT2737-1 Bahan Kain + Gaya Kayu borong bumi hiasan tangkal kembang potted Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Pokok kelas luhur tangkal jieunan Khusus dirancang, Daun anu langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 135 × 35 × 16 / 4pcs Jangkung 1 ...
  • Hot selling green real touch for home decoration artificial bamboo leaves plants natural bamboo trunk bonsai

    Panas jual héjo nyabak nyata pikeun hiasan bumi awi jieunan daun awi alam kalapa bonsai

    Ngaran Produk Produk Kodeu Awi JWT2747 Bahan Kain + Gaya Awi Borong bumi kembang hiasan pot kembang Tangkal Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 140 × 38 × 19 / 4pcs Jangkung ...
  • manufacturing artificial plants for sale bonsai sansevieria / snake plants

    manufaktur pepelakan jieunan pikeun dijual bonsai sansevieria / pepelakan oray

    Ngaran Produk Tiger Piran Item Code JWS3020 Bahan Kain Bahan Grosir bumi hiasan hiasan kembang tangkal Titik Pewarnaan Hijau Pembayaran L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman sakitar 15-30 dinten sareng dumasar kana pesenan kuantitas anjeun Fitur Top tangkal jieunan Khusus anu dirarancang, Daun langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 76 × 49 × 16 / 6pcs Jangkungna 65c ...
  • Fashion design living room decoration display artificial sansevieria plants

    Desain ruang tamu desain kamar témbong pepelakan sansevieria jieunan

    Ngaran Produk Tiger Piran Item Code JWT2727 Material Fabric Style wholesale home hiasan potted flower tangkal Colour Kuning Payment term L / C, T / T, Western Union, Alibaba trade logo Logo Narima logo nasabah waktos Pangiriman waktos ngeunaan 15-30 dinten sareng dumasar kana pesenan kuantitas anjeun Fitur Top tangkal jieunan Khusus anu dirarancang, Daun langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 56 × 53 × 14 / 6pcs Jangkungna 45 ...
  • Market popular decorative artificial silk plants and trees

    Pasar populér pepelakan sutra buatan hiasan sareng tangkal

    Ngaran Produk Dracaena Kodeu JWS2595-1 Materi PEVA + Gaya Plastik Grosir bumi hiasan hiasan kembang tangkal Tangkal Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Fitur kelas Top tangkal jieunan Khusus anu dirancang, Daun anu langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 60 × 52 × 13 / 8pcs Heigh ...
  • New Style High Simulation Artificial Eucalyptus Trees and Plants for Wholesale Decoration

    Tangkal Anyar Simulasi Tangkal Eucalyptus Ponggawa sareng Tutuwuhan Pikeun Dekorasi Grosir

    Ngaran Produk Eucalyptus Code Code JWS3064 Material Fabric + Plastik Style Grosir bumi hiasan kembang potted Tangkal Green Bayment term L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo pelanggan Pelanggan waktos Pangiriman waktos ngeunaan 15-30 dinten sareng kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 125 × 34 × 17 / 4pcs He ...
  • New hot sale good quality plastic bonsai tree house decors

    Ngajual panas anyar kualitas plastik palayan bonsai kualitas hadé

    Ngaran Produk Taro Code Kode JWS2017 Bahan PEVA Gaya borong imah hiasan kembang potted Kembang Warna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos ngeunaan 15-30 dinten sareng dumasar kana anjeun pesenan kuantitas Fitur Top tangkal jieunan Khusus anu dirarancang, Daun langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng saé anu katingali Hiasan saé kanggo dimana waé Paket 100 × 33 × 16 / 4pcs Height 80cm Moq ...
  • Factory cheap hot sales artificial ficus fabric leaves indoor decoration tree plant

    Pabrik murah mirah lawon jieunan ficus daun jero ruangan tangkal hiasan hiasan jero ruangan

    Ngaran Produk Produk Ficus Code JWT2739 Bahan Bahan + Kayu Gaya borong imah hiasan kembang kembang potted Colour Pembayaran Green term L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 135 × 19 × 19 / 2pcs Jangkungna 120 ...
  • Hot sale Plastic palm plants factory artificial palm tree for indoor decoration

    Dijual Hot Plorén palem pabrik pabrik tangkal korma jieunan kanggo hiasan indoor

    Tangkal palem artifisida sareng pepelakan pikeun hiasan
    Ngaran: tangkal korma jieunan
    Barang: JWS3068
    Jangkungna: 160cm
    Pakét: 180x21x21 / 2pcs
    NW: 3,5 kilogram per PCS
    GW: 8 kg per karton
1.23 Teras> >> Halaman 1/3