Tutuwuhan Tropis jieunan

  • Artificial banana tree for indoor decoration PEVA leaf

    Tangkal cau artifisial kanggo hiasan jero daun PEVA

    Tangkal cau artifisial kanggo hiasan jero daun PEVA
    Ngaran: tangkal cau
    Barang: JWS2648-1
    Jangkungna: 180cm
    Pakét: 195x45x28 / 2pcs
    NW: 5 kilogram per PCS
    GW: 11 kg per karton
  • New product potted plants artificial yucca plants with pot for home decoration

    Produk anyar pot pot pepelakan pepelakan yucca jieunan sareng pot kanggo hiasan bumi

    Ngaran Produk Kodeu Yucca Kode JWT3030 Bahan PE + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang berwarna Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos ngeunaan 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 165 × 18 × 18 / 2pcs Jangkungna 150c ...
  • Artificial green tree artificial bonsai for table decoration

    Bonsai jieunan tangkal héjo pikeun hiasan méja

    Ngaran Produk Kodeu Yucca Kode JWT3073 Bahan PE + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang berwarna Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos ngeunaan 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 70 × 38 × 19 / 4pcs Height 54cm ...
  • New arrival factory artificial yucca plant for sale

    Pabrik anyar kénging pabrik yucca pikeun dijual

    Ngaran Produk Sisal Kode Item JWS3029 Bahan PE + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang berwarna Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 110 × 33 × 16 / 4pcs Heuheung 90cm ...
  • Top fashion good quality bright green cheap artificial tree plants bonsai

    Kualitas top kualitas saé anu héjo héjo murah jieunan tangkal tangkal bonsai

    Ngaran Produk Fern Kode Item JWT2743 Bahan Bahan Kain + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang berwarna Hijau Bayangan Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba perdagangan jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 70 × 38 × 19 / 4pcs Height 60 ...
  • High Quality Artificial Decorative PE 180CM Plants Artificial Landscaping Palm Trees For Sale Outdoor UV Resist

    Tanaman Hiasan Jieunan Berkualitas PE 180CM Tangkal Anggur Tangkal Ponggong Pikeun Dijual Luar UV Resist

    Ngaran Produk Produk Kode Barang Sawit JWT3132 Bahan PEVA + Gaya Plastik Grosir bumi hiasan hiasan kembang tangkal Tangkal Bayi Hébat Pembayaran L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 195 × 21 × 21 / 2pcs Jangkungna 180 ...
  • Factory price high quality 3 branches yucca potted decorative plastic tree artificial plant tree

    Pabrik harga kualitasna kualitas 3 cabang yucca pot pot hiasan hiasan tangkal tangkal jieunan

    Ngaran Produk Sisal Kode Item JWS3028 Bahan pe Gaya borong hiasan hiasan kembang tangkal Tangkal Green Bayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba perdagangan jaminan Logo Nampi logo pelanggan Pelanggan Waktosna Pangiriman waktos ngeunaan 15-30 dinten sareng dumasar kana anjeun pesenan kuantitas Fitur Top tangkal jieunan Khusus anu dirarancang, Daun anu langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé kanggo mana waé Paket 75X30X15 / 4pcs Tinggi 60cm ...
  • Factory direct sale indoor decoration lifelike mini artificial large aspidistra tree artificial plant

    Pabrik langsung dijual jero ruangan hiasan minielike mini jieunan gedé tangkal aspidistra gedong jieunan

    Ngaran Produk Kodeu Yucca Kode JWT3074 Bahan PE + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang berwarna Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos ngeunaan 15-30 dinten sareng dumasar kana pikeun pesenan kuantitas anjeun Fitur Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 50 × 30 × 15 / 4pcs Heulang 35cm ...
  • New product wholesale artificial plants artificial cycas

    Produk anyar borongan pepelakan jieunan cycas jieunan

    Ngaran Produk Produk Cycas Kodeu JWT3075 Bahan PE + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang berwarna Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 98 × 38 × 19 / 4pcs Height 82cm ...
  • Artificial bonsai tree for sale artificial plants treees factory

    Tangkal bonsai jieunan kanggo diical pabrik tangkal jieunan

    Ngaran Produk Kodeu Yucca Kode JWT3076 Bahan PE + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang anu berwarna Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos ngeunaan 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 102 × 23 × 21 / 2pcs Heureut 85c ...