Pabrik Pabrik

fac (1)

Jaringan Percetakan Jaringan

Bengkel ieu ngagaduhan 10 pagawé anu nganggo mesin percetakan otomatis pikeun nyitak lawon bodas dina bentuk daun anu béda.

fac (2)

Dinas Kapotong

Aya 80 pagawé di bengkel ieu. Dina total 85 macnines kalebet 5 Mesin Punching, 20 Mesin Setting, 10 Mesin Mop Minyak, 50 Mesin Radio-Bone. Daun anu dicitak ku jabatan percetakan layar ditumbuk sareng bentukna, teras teras ditembak.

fac (3)

Majelis Jurusan

Aya 50 pagawé di bengkel pikeun ngumpul bahan semi-bérés saémbong tulang dumasar kana tatangkalan anu béda.

fac (7)

DPRD Tangkal

Aya 25 pagawé di bengkel pikeun ngumpul daun anu atos sareng tatanén tangkalna dumasar kana béda tangkal.Masilkeun produk kana tangkal anu lengkep.

fac (4)

Jurusan Paket

10 karyawan nempatkeun produk dirakit kana kantong sareng karton atanapi dibungkus numutkeun sarat palanggan.

fac (5)

Jurusan Pamariksaan Kualitas

Perusahaan kami gaduh 10 QC, mariksa prodcut salami produksi, dibandingkeun conto pikeun mariksa produk saatos sateuacan pakét. Sateuacan kiriman, laksanakeun pamariksaan acak dina produk rangkep pikeun pariksa kualitas sareng bungkusan produk.

fac (6)

Pengiriman barang

Kami gaduh salah sahiji lori sareng supir ngirim kargo kargo ka Check-In Station.

Kami ogé gaduh 10 pagawé anu gaduh 10 taun pangalaman loading.