FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Naon istilah anjeun kanggo pakét?

Sacara umum, urang pek barang dina kantong poli sareng karton coklat.

Naon syarat pembayaran anjeun?

T / T 30% salaku titipan, kasaimbangan anu ngalawan salinan B / L atanapi sateuacan pangiriman. Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk hte sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar kasaimbangan.

Kumaha ngeunaan pangiriman waktos anjeun?

Sacara umum, éta bakal peryogi 30- 45 dinten sadinten 40HQ saatos nampi pembayaran sateuacanna. Waktu kiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

Naha anjeun tiasa ngahasilkeun numutkeun conto?

Leres, kami tiasa ngahasilkeun ku conto atanapi gambar anjeun.

Naon kawijakan conto anjeun?

Urang tiasa nyayogikeun conto, tapi para nasabah kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?

Leres, kami gaduh 80% uji sateuacan pangiriman.

Kumaha anjeun ngajantenkeun bisnis urang jangka panjang sareng hubungan anu saé?

1. Kami tetep harga kualitas sareng saingan pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang;

2. Kami hormat unggal palanggan salaku réncang urang sareng urang ikhlas ngalakukeun bisnis sareng janten réréncangan sareng aranjeunna, henteu paduli ti mana asalna.

Logistik?

SEA AIR EXPRESS

Istilah pamayaran?

T / TL / C Western Union ALIBABA ASTUR TRADE ASSURANCE.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?