Pabrik produk panganyarna kebon hiasan jilid hiasan bodas tepi daun héjo ficus banyan tangkal

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ngaran Produk Ficus
Kodeu Item JWT092-1
Bahan Lawon + Kayu
Gaya borongan bumi hiasan tangkal kembang potted
Warna Héjo
Istilah pamayaran L / C, T / T, Western Union, jaminan dagang Alibaba
Logo Narima logo pelanggan
Waktos pangiriman Perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun
Pitur Tangkal tangkal top luhureun
Husus dirancang, langkung réalistis
Daun dijieun tina PEVA
Kalayan gagang anu saé, sareng katingal saé
Hiasan anu saé pikeun mana waé
Pakét 175 × 19 × 19 / 2pcs
Jangkungna 160cm
Kénging 80pcs
Anggo Imah, kantor, Hotel Dekorasi

 

Aplikasi:

Hotel, Imah, Taman, Imah, Kamar Hirup, Bandara, Kawinan, réstoran, kantor, jsb. Produk ieu seueur dianggo dina sagala rupa jinis pamandangan pikeun hiasan. Aplikasi tanaga jieunan tiasa nyarios langkung luas. Éta kisaran ti hiasan bumi dugi ka penghijauan kota sareng greening masarakat. Éta maénkeun tujuan hiasan anu penting. Salah sahiji bahan hiasan anu paling populer di pasar. Pabrik simulasi janten langkung populér tiheula kusabab épék landskap kuat. Dina waktos anu sami, éta ogé ngagaduhan pangaruh tina pangaruh anu lumayan, henteu kedah ngajaga sareng ngurus, sareng langkung gampang nyorot téma anu bakal dikedalkeun. Ngagunakeun kombinasi tutuwuhan sareng tembok dina produksina, ngagabungkeun pepelakan sareng kembang anu béda dumasar kana kaayaan anu saleresna. Kusabab padamelan manufaktur anu saderhana sareng ngagampangkeun témbok melak simulasi, éta gancang janten unsur penting tina tren hiasan ruangan sareng ruangan. Janten ayeuna beuki seueur deui desain lansekap parantos ngamimitian ngalebetkeun faktor-faktor anu nyontoan pepelakan buatan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •