Kumaha Ngadalikeun Kualitas Perusahaan Urang

Aya seueur deui pabrik pabrik jieunan di market.Therefore, syarat kualitas anu ketat diperyogikeun pikeun nangtung tina seueur pabrik. Ayeuna hayu urang ngenalkeun kadali kualitas perusahaan urang:

Mimiti: Bahan baku anu kapilih: partikel plastik

(1) Sadaya bahan anu diimpor pe anyar 80% + bahan-bahan anu ditampi kelas deui 10% + bahan ngabeledug 10% anu dianggo pikeun modifikasi granulasi ningkatkeun karepasan warna, kateguhan sareng nyegah renget.

(2) Bahan baku produk PEVA mastikeun EVA50% sareng PE50%, pikeun mastikeun lemes sareng simulasi daun, sareng ketebalan langkungna 10% tina produk umum di pasar pikeun mastikeun raos.

(3) Témpél lingkungan dumasar cai anu dianggo pikeun prosés percetakan daun, sareng warna anu diimpor dianggo kanggo warna pikeun mastikeun tingkat simulasi warna anu tinggi sareng teu aya parobahan warna.

(4) A + C nguatkeun kotak perdagangan luar negeri standar standar pikeun bungkusan karton.

(5) Bahan baku kai nyata sapertos kutub kai sareng kutub awi sadayana didamel tina bahan kayu atos sareng bahan kandel, ditésan teras dipasang sateuacanna, alami garing salami 3-6 sasih teras garing dina suhu sedeng salami 7-10 dinten. Saatos pot tos bérés, tegalan éta salami 5-7 dintenna pikeun mastikeun teu rengat, cacing, kandang atanapi Uap.

Kadua: Perangkat Anyar: Nepi ka ayeuna, 70% peralatan parantos diangkat.

(6) Dua sét alat foliar otomatis otomatis pikeun méréskeun masalah produktivitas sareng bédana warna.

(7) Seueur jumlah suntikan skru anu dianggo pikeun posisi tulang tina batang na daun pikeun mastikeun yén batang sareng daun henteu dirobih sareng rusak.

(8) Pausahaan investasi ampir 500,000 pikeun ngadegkeun alat parawatan gas knalpot pikeun mastikeun yén prosés produksi sadayana sasuai kalayan sarat panyalindungan lingkungan nasional.

Katilu. Proses produksi:

(9) 80% pagawé barisan hareup leuwih ti pagawé tilu taun. Mahina sareng profesionalisme para karyawan lami mastikeun produk-produk dijamin ti mimiti produksi.

(10) Masalah bentuk pepelakan, seueur palanggan nyangka yén barang-barangna henteu pas, sabab tangkal henteu artifisial ngawangun saatos réngsé prosés. Tihang awi nyata sareng produk seri jeujeur kayu nyata, urang nyelapkeun daun dina tangkal sabada penanaman pariuk anu tetep we tetep produk na éndah. Teu aya kabutuhan pikeun palanggan muka deui bentuk daun, pikeun nyingkahan keluhan palanggan anu henteu katingali salami prosés penjualan.


Waktu pos: Méi-29-2020