Kauntunganna Tutuwuhan Ponggawa

Rupa-rupa pepelakan jieunan seueur pisan sareng gaya lengkep. Dumasar kana konsép "héjo, ramah lingkungan, sederhana sareng éndah", urang narékahan nyiptakeun pasar anu unik pikeun pepelakan simulasi, pikeun ngagampangkeun éstétika kahirupan masarakat, ngarobih kombinasi anu indah di lingkungan bumi, sareng ngarobih deui kahirupan masarakat ngeusi dunya kalayan nikmat anu indah sareng nyiptakeun lingkungan hiasan bumi anu harmoni, sederhana sareng indah.

Ayeuna hayu urang tempo kaunggulan pepelakan simulasi

Anu mimiti: Anu mimiti, titik mimiti pikeun jalma milih pepelakan simulasi nyaéta nganggo kanggo hiasan. Kusabab éta dipaké pikeun ngahias alam kusabab éta réalistis sareng jelas, pangaruh hiasan cukup cukup.Artimental tutuwuhan henteu terbatas ku kaayaan alam sapertos sinar panonpoé, hawa, cai sareng musim laut.Kitu gurun barat laut atanapi gurun sepi ogé tiasa nyiptakeun dunya anu héjo sapertos spring sepanjang sataun.Bapak anu béda-béda, tempat anu béda-béda tiasa dianggo salaku hiasan, sapertos kebon, tempat anu éndah, daérah komérsial, gedong padumukan, plaza, mall belah ageung, jalan sareng walungan, jsb, tiasa dihias. kalayan tangkal jieunan.

Nu kadua: Tanduran jieunan henteu ngabutuhkeun perawatan sapopoé. Entong cai atanapi ngabuahan. Urang kedah ngusir anduk baseuh upami aya lebu dina daun kusabab bakal aya lebu pikeun nempatkeun lila. Teu aya anu kedah hariwang yén pepelakan bakal layu sareng garing. Éta ogé ngahemat biaya manajemén énérgi sareng énergi.

Anu katilu: Marengan pangwangunan bahan wangunan, ideu desain sareng kréatifitas parantos dibebaskeun, rohangan jero sanésna langkung luhur muncul dina kahirupan kahirupan.therang urang ngenalkeun palem kalayan kesan bentang kebon anu alus teuing kana ruangan, hungkul memenuhi paménta rohangan rohangan ieu sareng nyiptakeun pangaruh bentang sadar yén pepelakan normal teu tiasa kahontal.


Waktu pos: Méi-29-2020