Amérika Kalér

  • Artificial banana tree for indoor decoration PEVA leaf

    Tangkal cau artifisial kanggo hiasan jero daun PEVA

    Tangkal cau artifisial kanggo hiasan jero daun PEVA
    Ngaran: tangkal cau
    Barang: JWS2648-1
    Jangkungna: 180cm
    Pakét: 195x45x28 / 2pcs
    NW: 5 kilogram per PCS
    GW: 11 kg per karton
  • Top selling good quality eco plastic cheap home decoration evergreen artificial plant

    Luhureun ngajual kualitas plastik plastik éco mirah murah hiasan evergreen pabrik jieunan

    Ngaran Produk Produk Kode Barang Sawit JWT1583 Bahan Kain + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang berwarna Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos ngeunaan 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 130 × 33 × 16 / 4pcs Jangkung 1 ...
  • 2020 China factory hot sales artificial ficus banyan tree fabric leaves for indoor decoration

    Pabrik 2020 pabrik kilang panas jieunan ficus banyan tangkal lawon daun pikeun hiasan jero ruangan

    Ngaran Produk Produk Ficus Kodeu JWT2737-1 Bahan Kain + Gaya Kayu borong bumi hiasan tangkal kembang potted Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Pokok kelas luhur tangkal jieunan Khusus dirancang, Daun anu langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 135 × 35 × 16 / 4pcs Jangkung 1 ...
  • Top fashion good quality bright green cheap artificial tree plants bonsai

    Kualitas top kualitas saé anu héjo héjo murah jieunan tangkal tangkal bonsai

    Ngaran Produk Fern Kode Item JWT2743 Bahan Bahan Kain + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang berwarna Hijau Bayangan Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba perdagangan jaminan Logo Nampi logo nasabah waktos Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 70 × 38 × 19 / 4pcs Height 60 ...
  • Factory cheap hot sales artificial ficus fabric leaves indoor decoration tree plant

    Pabrik murah mirah lawon jieunan ficus daun jero ruangan tangkal hiasan hiasan jero ruangan

    Ngaran Produk Produk Ficus Code JWT2739 Bahan Bahan + Kayu Gaya borong imah hiasan kembang kembang potted Colour Pembayaran Green term L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 135 × 19 × 19 / 2pcs Jangkungna 120 ...
  • Best Quality Real Touch Artificial Monsteras Leaves Plants Plastic Monstera plants Leaves for Decoration

    Kualitas Monster Murni Kualitas Terbaik Nyetél Tangkal Plék Monstera Plor Daun Pikeun Dekorasi

    Ngaran Produk Kodeu Monstera Kodeu JWS3024 Bahan PEVA + Gaya Plastik Grosir bumi hiasan hiasan kembang tangkal Tangkal Pangmayaran Hébat Pembayaran L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng nurutkeun kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 145 × 36 × 18 / 4pcs Jangkung ...
  • China factory direct artificial plant high quality artificial bamboo tree for decoration

    Pabrik China langsung melak jieunan tangkal tangkal awi kualitas luhur pikeun hiasan

    Ngaran Produk Awi Kode Barang JWT2424 Bahan Kain + Gaya Awi Borong bumi kembang hiasan pot kembang Tangkal Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar kana kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 165 × 38 × 19 / 8pcs Jangkungna ...
  • Factory supply OEM quality striking make artificial fiddle fig plant

    Pabrik pabrik kualitas OEM anu ngahalangan nyieun pepelakan tangkal bijil buatan

    Ngaran Produk Fiddle Leaf Fig Item Code Code JWS2769 Bahan PEVA + Plastik Gaya borong hiasan hiasan tangkal kembang anu berwarna Héjo Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan logo Nampi logo pelanggan Pelanggan waktos Pangiriman sakitar 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Fitur kelas Top tangkal jieunan Khusus anu dirancang, Daun anu langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng saé anu katingali Hiasan anu saé pikeun mana waé Paket 100 × 34 × 17 / 4pcs ...
  • Good prices custom design let eyes relax artificial decoration plant,artificial ficus tree

    Alus harga desain khusus hayu panon santai pabrik hiasan jieunan, tangkal ficus jieunan

    Ngaran Produk Pokok Olive Kode Item JWS2044 Bahan PEVA + Gaya kayu borong imah hiasan kembang kembang anu dititik Pewarna héjo Bayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Fitur Top tangkal jieunan Khusus anu dirarancang, Daun langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 135 × 33 × 16 / 4pcs Jangkung ...
  • Reasonable price event use OEM design green indoor artificial fiddle trees artificial ficus plant

    Taya alesan harga nganggo OEM ngararancang héjo jero tangkal tangkal jampi buatan jero pabrik ficus

    Ngaran Produk Fiddle Leaf Fig Item Code Code JWS2768 Material PEVA + Wood style grosir home hiasan potted flower tangkal Colour Green Bayment term L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo pelanggan 'Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Fitur kelas Top tangkal jieunan Khusus anu dirancang, Daun anu langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng saé anu milarian hiasan Hiasan kanggo mana waé Paket 140 × 34 × 17 / 4pcs He ...
  • Factory manufacturing artificial plant olive trees for decoration

    Pabrik pabrik pabrik tangkal zaitun sanés pikeun hiasan

    Ngaran Produk Olive Tangkal Item Kode JWT2716 Bahan Bahan + Kayu Gaya borong bumi hiasan tangkal kembang potted Warna Hijau Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Fitur Top tangkal jieunan Khusus anu dirarancang, Daun langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng saé anu milarian Hiasan anu saé kanggo mana waé Paket 130 × 35 × 17 / 4pcs Heigh ...
  • Factory price promotion artificial event 120cm decoration tofu pudding tree artificial flower pot tree

    Promosi pabrik pabrik artos acara 120cm dekorasi tahu tempe puding tangkal kembang pot jieunan

    Ngaran Produk Wisteria Kodeu JWT2756 Kain Bahan + Kayu Gaya borong imah hiasan hiasan kembang tatangkalan Warna Héjo Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng dumasar. kuantitas pesenan anjeun Kanggo kelas Top tangkal jieunan Khusus anu didamel, langkung réalistis didamel tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng katingali saé Hidangan anu saé pikeun mana waé Paket 140 × 38 × 19 / 4pcs Jangkung ...