Manuk Ponggawa

  • Factory supply home decorative mini bonsai artificial paradise bird flower

    Pabrik pabrik bumi hiasan mini bonsai kembang manuk jieunan manuk swarga

    Ngaran Produk Paradise Birds Item Code JWS2248 Materi PEVA + Gaya Plastik Grosir bumi hiasan kembang potted tangkal Pewarna Héjo Pembayaran istilah L / C, T / T, Western Union, Alibaba dagang jaminan Logo Nampi logo nasabah Pangiriman waktos perkawis 15-30 dinten sareng numutkeun kuantitas pesenan anjeun Fitur Top tangkal jieunan Khusus anu dirarancang, Daun langkung réalistis dilakukeun tina PEVA Kalayan gagang anu saé, sareng saé anu katingali Hiasan anu saé pikeun mana waé Paket 76 × 42 × 16 / 6pcs H ...