Métode Pangropéa

Urang sadayana terang yén pepelakan nyata butuh pangropéa, sareng kembang jieunan tangkal jieunan ogé kedah diropéa.Specific kumaha ngajaga. Hayu urang sakeudeung ngenalkeun pengetahuan pangropéa tina pepelakan jieunan.

Tanduran jieunan didamel tina produk kimia saatos datar, ngagaduhan karakter anu sami sareng produk plastik, hal anu pangheulana pikeun nyegah suhu luhur, ulah nempatkeun caket alat-alat suhu sareng alat-alat anu luhur, bisi deformasi pepelakan jieunan sareng discolorasi kalayan suhu tinggi. Kembang jieunan saatos diluang bari, urang tiasa ngumbah ku cai teras pengering alami alami ulah di handapeun matahari saatos ngumbah, janten tiasa nyingkahan kembang anu jieunan ku warna sanés.Jika pepelakan ditutupan ku lapisan lebu salami prosés panempatan normal, urang ngan ukur perlu ngusap daun-daun debu kalayan anduk baseuh. Upami daunna tiasa dipiceun, urang ogé tiasa nyandak daun ka handap sareng bilas ku cai Ngadagoan garing garing sacara alami teras pasang deui. Upami kalapa debu, dobel waé nganggo anduk baseuh.Jika daun turun. kami tiasa nganggo pelekat cair panas pikeun nunjuk ka posisi sisipan teras selapkeun daun na deui kana tempatna. Saatos ngalembereh pelekat anu panas, daunna bakal dibenerkeun. Upami sababaraha bagian cabang ngayunkeun ka luhur atanapi ka kénca atanapi ka kénca sareng ka katuhu, urang mimiti mendakan hasil aktif, teras nganggo kuku beusi pikeun ngalereskeun titik aktif ieu, ku kituna dahan moal digoncang sareng langkung aman. Upami cabang leutik dina kalapa ragrag, urang tiasa nganggo gun paku hawa pikeun ngalereskeun dahan anu alit sareng ngalereskeunana ku kuku anu langkung ageung .Dalam pangropéa dahan, éta disarankeun henteu ngantep jalma narik dahan sareng daun, dihindari pikeun cimata. Anu populer di pasar aya seueur parfum pepelakan buatan ,, urang tiasa milih anu urang resep, panggunaan khusus, parfum disemprot dina bal kapas sareng bungkus kertas warna bumi teras disimpen dina akar pepelakan jieunan, nempatkeun sababaraha daun garing dina luhureun bola katun, supados tiasa nutupan balun katun sareng tiasa nyéépang seungitna terus turunkeun .Taminna, pangaruhna kudu nurutkeun kualitas parfum anu anjeun mésér sareng waktos anu efektif diputus.


Waktu pos: Méi-29-2020